Volgers

Welkom op mijn blog!

dinsdag 28 juni 2011

Zomer vakantie 2011 Cote D'Azur

Lieve mensen,

Momenteel ben ik op vakantie in Zuid-Frankrijk in het dorpje Les Issambres.
We zijn vrijdag 24-6 vertrokken vanuit Nederland en we zijn via Luxemburg, Dyon, Lyon, Grenoble over de snelweg richting het zuiden van Frankrijk gereden. Ik reed met Annelie & Gerwin mee, Tim reed met Pa&Ma mee. We reden apart van elkaar. Bij Grenoble hebben we elkaar ontmoet en zijn we via de bergen en een overnachting, de volgende dag via Nice naar ons huis voor 3 weken gereden.

Tim, Annelie en Marieke (ikke)

We hebben hier voor 3 weken een super mooie villa gehuurd met een privezwembad.
Het heeft uitzicht op zee en het weer is uitstekend, zo'n 32 graden overdag en we zitten 's avonds tot een uur of 24:00u of 1:00u buiten te lezen of spelletjes (Skip-Bo/Rummikub/ kaarten) te spelen.
Kortom echt genieten.
"onze villa"


De komende 3 weken zullen we veel bij het huis blijven om te zonnen, relaxen, boeken lezen, BBQ-en. Ook gaan we naar de markt, een route rijden naar Menton via de kustweg, dorpjes bezoeken, naar het rotsstrand om te snorkelen etc.
hier liggen we vaak!
Ik was al een tijdje van plan om een blog aan te maken en hierop foto's te plaatsen van mijn zelfgemaakte creaties (meestal kaarten) Ik maakte hier geen tijd voor vrij en vond de vakantie de uitgelezen kans om die blog aan te maken en uit te vinden hoe het een beetje werkt.
Omdat we met zijn 6en op vakantie zijn heb ik mijn freubelspullen niet meegenomen (omdat ik hier toch niet de rust ervoor heb) en zal dus pas na mijn  vakantie de eerste kaarten erop zetten.

Ik hoop dat jullie zo nu en dan een kijkje komen nemen op mijn blog en dan ook een reactie achterlaten, dit zou ik erg leuk vinden!

Liefs, Marieke

2 opmerkingen:

 1. Hallo lief vriendinnetje,
  Leuk dat het je is gelukt!
  Wat een ontzettende mooie villa!
  En de foto van jullie drieën, echt leuk en zo'n mooie achtergrond! Lekker genieten van je vrije tijd, omgeving en de lieve mensen om je heen.

  Veel liefs Helga

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He miekje, het word weer tijd voor een nieuw verhaaltje!!!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken! Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, lees ze met veel plezier! Tot de volgende keer.

Lieve Groetjes van Marieke